Værktøjsmagerlærling

Du kommer til at opleve en stor faglig og personlig udvikling i løbet af 3½ år som lærling i Novo Nordisk. Igennem dit uddannelsesforløb vil du arbejde i forskellige afdelinger, og det giver dig god mulighed for at blive afklaret med, i hvilken retning du vil udvikle dig. Din læretid vil blive et godt springbræt for din videre karriere.

Hvem er du?

Du skal have gennemført det obligatoriske grundforløb i Produktion og Udvikling, før vi kan give dig en læreplads som værktøjsmager. Kan du samtidig vise initiativ, ansvarlighed, selvstændighed og lysten til at arbejde i team, har du gode chancer for at starte som elev hos os.

Hvad laver en værktøjsmagerlærling?

En værktøjsmager i Novo Nordisk bygger de hjul, vi andre holder i gang. Du kommer til at arbejde med alt fra dreje- og fræseopgaver, håndslibning, programmering og betjening af CNC-styrede maskiner, tråd- og sænkgnistbearbejdning, elektrodefremstilling osv..

Som alle andre steder i Novo Nordisk kommer du til at arbejde i et team, hvor du i høj grad selv kan planlægge din arbejdsdag.

Uddannelsesforløbet

Du bliver tilknyttet en færdiguddannet værktøjsmager, som sørger for den faglige oplæring og viser dig, hvordan du betjener maskinerne. Undervejs kommer du rundt i flere afdelinger, så du får lært deres arbejdsgange.

Fremtidsmuligheder

Vi regner med, at der bliver brug for værktøjsmagere i lang tid fremover. Selv om en læreplads hos os ikke er en garanti for et job, håber vi, at de fleste af vores lærlinge får et job hos os, når de er udlærte.

Minimumskrav
Grundforløb i Produktion og Udvikling
Varighed
3½ år
Startdato
Vi søger løbende

Ønsker du at vide mere

Du er velkommen til at kontakte elevuddannelses-ansvarlig Sissel Henriksen