Hvem er du

Vil du vÌre økonomielev hos os, skal du først og fremmest have klaret din HH godt. Derudover er du god til engelsk og virkelig interesseret i tal. Og sü tror vi pü, at lidt erhvervserfaring er en fordel.

Hvad laver en økonomiassistent

I en moderne virksomhed svarer pengene til blodlegemerne i en menneskekrop. Hvis de ikke strømmer frit hen, hvor der er brug for dem, kan vi ikke yde vores optimale.

Mød økonomielev Maria Løvendal Andersen

Uddannelsesforløbet

Som elev hos os bliver du en del af et rotationsforløb med flere økonomielever. Rotationen betyder, at du kommer rundt i alle afdelinger lige fra bogholderi til investering. Her kan du komme i dybden med alle de forskellige funktioner og deltage i det daglige arbejde sammen med kollegerne.

Fremtidsmuligheder

Som økonomielev i Novo Nordisk får du en bred og alsidig uddannelse og mulighed for at indgå i et dynamisk med-arbejderteam med dygtige kolleger i en af landets største internationale virksomheder. Det giver dig gode udviklingsmuligheder.


Vi støtter videreuddannelse og kurser, så du kan læse HD, engelsk, akademimerkonom osv., hvis du opfylder adgangskravene.

Vi übner for ansøgninger i 3. november 2014. Deadline er 8. februar 2015. Indtil da sü følg os pü Facebook og registrer dig til email jobagenten

Ønsker du at vide mere

Du er velkommen til at kontakte elevuddannelses-ansvarlig Hanne Hansen