Økonomielev

Du kommer til at opleve en stor faglig og personlig udvikling i løbet af de 2 år som økonomielev. Gennem din elevtid kommer du til at arbejde i 4 forskellige afdelinger, og det giver dig god mulighed for at blive afklaret med, i hvilken retning du vil udvikle dig. Elevuddannelsen vil blive et godt springbræt for din videre karriere.

Hvem er du?

Vil du være økonomielev hos os, skal du først og fremmest have klaret din HHX godt. Derudover er du god til engelsk og virkelig interesseret i tal. Og så tror vi på, at lidt erhvervserfaring er en fordel.

Mød økonomielev Maria Løvendal Andersen

Hvad laver en økonomielev?

I en moderne virksomhed svarer pengene til blodlegemerne i en menneskekrop. Hvis de ikke strømmer frit hen, hvor der er brug for dem, kan vi ikke yde vores optimale.

Uddannelsesforløbet

Som elev hos os bliver du en del af et rotationsforløb med flere økonomielever. Rotationen betyder, at du kommer rundt i alle afdelinger lige fra bogholderi til investering. Her kan du komme i dybden med alle de forskellige funktioner og deltage i det daglige arbejde sammen med kollegerne.

Fremtidsmuligheder

Som økonomielev i Novo Nordisk får du en bred og alsidig uddannelse og mulighed for at indgå i et dynamisk medarbejderteam med dygtige kolleger i en af landets største internationale virksomheder. Det giver dig gode udviklingsmuligheder.

Vi støtter videreuddannelse og kurser, så du kan læse HD, engelsk, akademimerkonom osv., hvis du opfylder adgangskravene.

Minimumskrav
HHX
Varighed
2 år med 4 rotationer
Startdato
1. sep. 2016
Ansøg fra
November 2015

ønsker du at vide mere

Du er velkommen til at kontakte elevuddannelses-ansvarlig Sissel Henriksen