Søg fra december 2010 - februar 2011

Life-changing career

Martin Madsen, 22 år, kontorelev

Fan af Manchester United og Brøndby. Har arbejdet i en børnehave og syntes, at det var skønt. Nu brænder han mest for marketing. Motto: Jeg vil, jeg tør

"Jeg har været i tre afdelinger og oplevet, at der er kæmpeforskel. I marketing var det meget med skjorte og slips. Lidt formelt. Men der, hvor jeg er nu, i en kvalitetsafdeling, kan jeg godt troppe op i T-shirt.

Kontrol
Man lærer virkelig meget af at opleve de forskellige kulturer indenfor virksomheden. Jeg har fået øjnene op for, at der er mange flere aspekter og valg, end man lige troede. Lige i øjeblikket arbejder jeg med de reklamationer, vi får ind fra hele verden. Jeg behandler dem og giver dem fejlkoder. Det er lidt teknisk, men du lærer noget vigtigt om kvalitet og kontrol.

Internationalt
I marketingafdelingen var der ikke gået en måned, før jeg var i gang med at arrangere besøg for 30-40 læger fra hele verden. Det var alt fra at bestille hotel og booke foredragsholder til at skaffe den rigtige mad til mange forskellige nationaliteter. Min vejleder blandede sig ikke. Vi tjekkede bare detaljerne en uge før besøget!

Det er marketing, jeg brænder mest for. Også fordi det er et meget internationalt miljø. Du kan snakke med en fra Kina det ene øjeblik og en fra Italien det næste.

Lean
Jeg har også gennemført et personligt projekt. Novo Nordisk har et system, der hedder Lean. Det handler om at indføre nogle bedre metoder, så man kan arbejde mere effektivt. Det system indførte jeg i kopirummet. Jeg har fået indført et bestillingssystem, så medarbejderne med det samme kan notere, når der mangler noget.

Det har sparet mig en del tid, at de ikke hele tiden spørger mig, hvor tingene er. Nu er jeg i gang med at indføre samme system i min nye afdeling.

Gode råd til nye elever: Vær klar til at tage et ansvar. Hav et positivt og kreativt sind!"

Mød også...

Katarina

Kontorelev

Mads

Økonomielev

Hanna

Kontorelev

Katja

Laborantpraktikant

Ruth

Laborantpraktikant