Laborantpraktikant

Verden skal analyseres og der står laboranter bag

Hvem er du

Du interesserer dig for kemi, fysik eller biologi og har lyst til praktisk laboratoriearbejde. Derfor har du taget en teoretisk uddannelse fra laborantskolen.

Klik her for at lÌse jobopslaget og for at ansøge

Hvad laver en laborant

Verden skal analyseres - og der stür laboranter bag! Du kan ikke finde mange ting i din hverdag, som ikke først har vÌret igennem en grundig analyse i et laboratorium. Det gÌlder colaen, du drikker, osten, du spiser; medicinen, du indtager, tandpastaen, du bruger og meget mere.

Mød laborantpraktikanter

Uddannelsesforløbet

Du bliver en del af et udfordrende og internationalt forskningsmiljø, hvor der også er plads til at have det sjovt. Din vejleder og de øvrige kolleger sørger for, at du bliver oplært i de teknikker og de apparater, som er relevante for netop din afdeling.

Fremtidsmuligheder

Som udlært laborant er der mange jobmuligheder. Dine arbejdsopgaver kan variere meget inden for eksempelvis forskning eller kvalitetskontrol.


I Novo Nordisk har du gode muligheder for at skifte afdeling og få nye opgaver og udfordringer. Du har også mulighed for at videreuddanne dig, og laborantuddannelsen giver merit på visse videregående uddannelser.

Vi übner for ansøgninger i april 2014. Deadline er 5. maj 2014. Indtil da sü følg os pü Facebook og registrer dig til email jobagenten

Ønsker du at vide mere

Så er du velkommen til at kontakte en af vores elevuddannelsesansvarlige:

Anne Marie Nielsen
amn@novonordisk.com

Hanne Hansen
hhan@novonordisk.com