Kontorelev

Kickstart din udvikling

Du kommer til at opleve en stor faglig og personlig udvikling i l√łbet af de 2 √•r som kontorelev. Gennem din elevtid kommer du til at arbejde i 3 forskellige afdelinger,¬†og det giver dig god mulighed for at blive afklaret med, i hvilken retning du vil udvikle dig. Elevuddannelsen vil blive et godt springbr√¶t for din videre karriere.

M√łd kontorelever

Hvem er du?

Er du en af vores nye kontorelever, har du ikke bare en god eksamen fra HHX eller HGS, men også lyst til et administrativt job.

Du er nysgerrig efter nye opgaver, men du er også med på, at rutiner er en stor del af arbejdsdagen.

Hvad laver en kontorelev?

Som kontorelev f√•r du en travl hverdag, hvor du selv planl√¶gger og udf√łrer administrativ sagsbehandling.

Uddannelsesforl√łbet

Uddannelsen som kontorelev skifter mellem ophold på skole og praktik. I din praktik vil du komme rundt i flere afdelinger.

Du bliver tilknyttet en elevvejleder, som skriver en uddannelsesplan og sørger for at følge op på den. Undervejs får du selv indflydelse på din uddannelse og din hverdag.

Fremtidsmuligheder

Vi støtter din videreuddannelse, så du f.eks. kan læse HD, eller akademimerkonom, hvis du opfylder adgangskravene. Du kan også komme på kursus i Excel, FrontPage, engelsk og meget andet. Det giver dig mulighed for at blive bedre i dit eksisterende job eller skifte til et andet hen ad vejen.

Vi √•bner for ans√łgninger den 1 december 2014. Deadline er den 6. februar 2015.
Indtil da s√• f√łlg os p√• Facebook og registrer dig til jobagenten.

√ėnsker du at vide mere

Du er velkommen til at kontakte elevuddannelses-ansvarlig Sissel Henriksen