Kickstart din udvikling

Du kommer til at opleve en stor faglig og personlig udvikling i løbet af de 2 år som elev. Gennem din elevtid kommer du til at arbejde i 3 forskellige afdelinger, og det giver dig god mulighed for at blive skarp på i hvilken retning vil udvikle dig i. På den måde er en kontorelevuddannelse et godt springbræt.

Her på sitet kan du dels få konkret information om uddannelsen, dels møde nuværende elever, der sætter ord på hvordan de har oplevet at være elev i Novo Nordisk. Læs mere nedenfor eller start med at høre erfaringerne fra de i alt 17 elever der er ambassadører. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvad laver en kontorassistent?

Som kontorassistent für du en travl hverdag, hvor du selv planlÌgger og udfører administrativ sagsbehandling.

Arbejdsdagen byder pĂĽ mange forskellige typer af opgaver. De konkrete opgaver afhĂŚnger af de i alt 3 forskellige afdelinger du vil opleve. Det vil sige at du kan opleve alt fra kreativ ideudvikling til faste manuelle procedurer. Engager dig. Byd fx ind med forslag til forbedringer af arbejdsrutiner. Tag ansvar og du fĂĽr endnu mere ud af din uddannelse.

Elev i Novo Nordisk

Hvem er du?

Er du en af vores nye kontorelever, har du ikke bare en god eksamen fra HH eller HGS, men ogsĂĽ lyst til et administrativt job.

Du er nysgerrig efter nye opgaver, men du er ogsĂĽ med pĂĽ, at rutiner altsĂĽ er en stor del af arbejdsdagen.

Vi er en international virksomhed og forventer, at du har engelsk pĂĽ A- eller B-niveau.

Uddannelsesforløbet

Uddannelsen som kontorassistent skifter mellem ophold på skole og praktik, hvor du kommer rundt i flere afdelinger.


Du bliver tilknyttet en elevvejleder, som skriver en uddannelsesplan og sørger for at følge op på den. Undervejs får du selv indflydelse på din uddannelse og din hverdag.

Fremtidsmuligheder

Vi støtter din videreuddannelse, så du f.eks. kan læse HD, eller akademimerkonom, hvis du opfylder adgangskravene. Du kan også komme på kursus i Excel, FrontPage, engelsk og meget andet. Det giver dig mulighed for at blive bedre i dit eksisterende job eller skifte til et andet hen ad vejen.

Vi übner for ansøgninger i november 2014. Deadline er 8. februar 2015.
Indtil da sü følg os pü Facebook og registrer dig til email jobagenten

Ønsker du at vide mere

Du er velkommen til at kontakte elevuddannelses-ansvarlig Hanne Hansen