Klejnsmedlærling

Du kommer til at opleve en stor faglig og personlig udvikling i løbet af 3½ år som lærling i Novo Nordisk. Igennem dit uddannelsesforløb vil du arbejde i forskellige afdelinger, og det giver dig god mulighed for at blive afklaret med, i hvilken retning du vil udvikle dig. Din læretid vil blive et godt springbræt for din videre karriere.

Hvem er du?

For at du kan få en læreplads som klejnsmed, skal du gennemføre det obligatoriske grundforløb Produktion og Udvikling på en teknisk skole.

Ud over det skal du være kvalificeret og leve op til de personlige krav om f.eks. initiativ og selvstændighed, vi stiller i Novo Nordisk.

Hvad laver en klejnsmedlærling?

Som klejnsmed i Novo Nordisk bliver det din opgave at vedligeholde de procesanlæg, som andre er så afhængige af. Du kan forvente at arbejde med skruestikarbejde, svejseopgaver og montering af procesudstyr samt meget andet.

Uddannelsesforløbet

Du bliver tilknyttet en færdiguddannet klejnsmed, som sørger for din faglige oplæring og instruerer dig i, hvordan du bruger de forskellige maskiner.

Elevtiden varer 3½ år og skifter mellem praktik i virksomheden og skoleophold.

Fremtidsmuligheder

Vi regner med, at der bliver brug for klejnsmede i tiden fremover. En læreplads hos os er ikke en garanti for fremtidig ansættelse i Novo Nordisk, men vi sørger for, at du får et godt fundament.

Minimumskrav
Grundforløb i Produktion og Udvikling
Varighed
3½ år
Startdato
Vi søger løbende

Ønsker du at vide mere

Du er velkommen til at kontakte elevuddannelses-ansvarlig Sissel Henriksen