Automatikteknikerlærling

Du kommer til at opleve en stor faglig og personlig udvikling i løbet af 3½ år som lærling i Novo Nordisk. Igennem dit uddannelsesforløb vil du arbejde i forskellige afdelinger, og det giver dig god mulighed for at blive afklaret med, i hvilken retning du vil udvikle dig. Din læretid vil blive et godt springbræt for din videre karriere.

Hvem er du?

Du har gennemført grundforløbet i Strøm, Styring og IT fra en teknisk skole.

I stedet for at vente på, at nogen sætter dig i arbejde, kaster du dig selv over de ting, der skal ordnes. Du tager initiativet samtidig med, at du er en holdspiller, som forstår, at rutineopgaver også er en del af en normal arbejdsdag.

Hvad laver en automatikteknikerlærling?

En automatiktekniker er automatik- og procesområdets ‘multikunstner’. Du kommer til at arbejde med lidt af hvert inden for smede-, industritekniker- og elektrikerfaget.

Uddannelsesforløbet

I Novo Nordisk er du med til at stille maskinanlæg som f.eks. industrirobotter op. Du lærer at regulere og programmere dem. En vigtig daglig opgave er at sørge for, at maskinanlæggene fungerer perfekt. Så justering, reparation, vedligeholdelse og kontrolmålinger er en del af hverdagen.

Fremtidsmuligheder

Teknologi bliver vigtigere og vigtigere for produktionen, så fremtiden byder på masser af arbejde og udfordringer for dygtige mennesker inden for automatik- og procesområdet.

Minimumskrav
Grundforløb i Strøm, Styring og IT
Varighed
3½ år
Startdato
Vi søger løbende

Ønsker du at vide mere

Du er velkommen til at kontakte elevuddannelses-ansvarlig Sissel Henriksen