Gør en forskel

Hos Novo Nordisk er dine kompetencer med til at gøre en forskel for patienter over hele verden.
 

En karriere, der ændrer andre menneskers liv

Hvert 10. sekund udvikler to mennesker diabetes, og et menneske dør af diabetesrelaterede komplikationer. Det gør diabetes til en af de hyppigste dødsårsager i verden. Sygdommen påvirker mere end 366 mio. mennesker, og tallet forventes at stige til 552 mio. inden 2030. Vi gør en forskel for mennesker med diabetes.

Novo Nordisk er verdens førende inden for diabetesbehandling. Vi blev grundlagt for 89 år siden og har været først med mange behandlingsmæssige gennembrud inden for diabetesbehandling. I dag er diabetes stadig vores primære fokusområde og udgør ca. 75% af det samlede salg.

Ud over diabetes har Novo Nordisk en førende position inden for biopharmaceuticals, dvs. behandlingsområderne blødningsbehandling, væksthormonbehandling og hormonbehandling (HRT).

Gør en forskel
Som medarbejder i Novo Nordisk har du mulighed for at gøre en forskel for både patienter og samfundet. Sammen forbedrer vi behandlingen for mennesker med diabetes og andre kroniske sygdomme. Når vi forbedrer behandlingen, holder vi ikke kun patienter sunde og produktive, vi hjælper også deres familier og samfundet.

Vi beskæftiger i dag mere end 40.000 medarbejdere i 75 lande, som hver dag bestræber sig på at gøre en forskel. Som Novo Nordisk-medarbejder har du mulighed for at udvikle dig i en virksomhed der er kendetegnet af et højt engagement og stor tilfredshed blandt medarbejderne (83,3% i gennemsnit). Og som er blandt de mest attraktive arbejdspladser i Danmark, Argentina, Frankrig, Polen, Sydafrika og USA.  

Tag skridtet nu, og få en karriere, der ændrer andre menneskers liv.

Fakta

Hovedkontor: Danmark

Globalt: Internationale produktionsanlæg i seks lande.
Datterselskaber eller kontorer i 75 lande

Produktområder: Diabetesbehandling
Blødningsbehandling (NovoSeven®)
Væksthormonbehandling
Hormonbehandling (HRT)

Antal medarbejdere:
Mere end 40.000

Aktuelle ledige stillinger

Få overblik over ledige stillinger på vores hovedkontor i Danmark eller et andet sted i verden. Læs mere.